Saturday, April 24, 2010

Det er ikke alltid så lett å være kulturell

På torsdag skulle vi på kunst- og designvisning på verftet, noe som tilsynelatende burde være en hyggelig afære og ikke by på store problemer. Men etter å ha sett litt feil på tiden, var vi der ikke før en time etter at det startet. Innen den tid hadde det begynnt å regne og det eneste tegnet som viste at noe i det hele tatt hadde foregått der var noen plastglass fyllt med 50% champagnebrus og 50% regnvann. Hva gjør man da? Man drar hjem, tar en varm dusj, spiser boller og drikker kakao og lurer på hvorfor ikke dette var planen i utgangspunktet.

3 comments:

Maria said...

Intensjonen var jo kulturell da, og varm dusj, boller og kakao hørtes ikke nødvendigvis feil ut det heller! (I hvert fall ikke hvis det er like oktober-preget vær i Bergen som det er blitt her nå..) Brrr.

maria said...

Enkelte dager er det faktisk litt januar-preget vær. Gjerne samme dag som det er sommervær. Har hatt flere dager som har startet med snø eller haggel og senere på dagen har jeg solt meg...

Maria said...

Sånn var det i Stavanger også da jeg var der i vår! Veldig vanskelig å vite hvordan man skal kle seg om dagen, altså. Her er det stort sett kaldt både morgen og kveld for tiden, med noen unntak da.