Monday, September 28, 2009

yankee candles

Da vi var i Boston i sommer kom vi tilfeldigvis over en gammel, liten butikk full av fantastiske lys med lukter som vekker minner og skaper glede. Det er slike lukter som skaper stemning og er med på å gjøre en leilighet eller et hus til et hjem. Jeg er rett og slett blitt litt besatt av disse lysene.

5 comments:

Maria said...

De ser jo veldig fancy og koselige ut da, og det vi fikk av dere (Chamomille tea and jam, tror jeg det var) luktet i hvert fall kjempegodt! Så jeg liker i hvert fall det jeg har prøvd så langt av disse lysene! Forøvrig er jeg også en veldig stor fan av Durance sine duftlys, spesielt Miel Ambre (= honning og... vel, amber).

maria said...

Så bra du likte lyset dere fikk:) Men det var ikke fra yankee candle ettersom disse desverre er fryktelig vanskelig å få tak i her i landet:( Enda en god grunn til å dra tilbake til usa snart!

Maria said...

Var det ikke? Hmm, da husket jeg vel feil. Men det liknet veldig da=) Husker du hva det merket het, da? Synes det gjorde seg veldig godt i leiligheten vår=)

maria said...

Ja de ligner, men yankeene er ikke så store. Tror det heter willow creek eller noe lignende. Jeg kjøpte det på traktøren så det kan jo hende de fortsatt har de der hvis du er på jakt etter et nytt.

Maria said...

Ah, thanks! =) Jeg tror jeg så de på den lille interiørbutikken på Bekkestua som ligger over SATS der også, i samme bygning som lampebutikken. Og Traktøren er det jo flere av i området her, så da skal jeg nok klare å finne et nytt et! =)